Tiedote

ETVK on tänään 18.9.2017 klo 16.20 jättänyt hallintokantelun Lounais-Suomen Aluehallintovirastoon todennäköisin syin epäiltynä virkatehtävien laiminlyönnistä, julkisen vallan väärinkäytöstä ja tietojen panttauksesta ja piilottelusta.

Porin kaupunki on jättänyt  laiminlyöntinä vastaamatta ETVK:n selvityspyyntöihin 2017-08-26

Louhi Webmail _ Selvityspyyntö

ETVK epäilee vastaamattomuuden johtuvat siitä, että Porin kaupunki julkisen vallan väärinkäyttönä kiertäisi perintälakia ulosottokelpoisten saatavien perinnästä. Viitetieto  Ja epäilee Porin kaupungin panttaavan ja piilottelevan kansalaisilta tietoa: Asiakasmaksulain 11 § mukaan kunnalla ja kuntayhtymällä on velvollisuus jättää maksu perimättä, jos periminen vaarantaa toimeentulon edellytyksiä. Asiakasmaksulain raportti

ETVK vaatii: Aluehallintoviraston tulisi puuttua laiminlyöntiin koska Porin kaupungin tulee vastata kysymykseemme avoimesti ja ymmärrettävästi. Aluehallintoviraston tulisi puuttua Porin kaupungin julkisen vallan väärinkäyttöön koska perintätoimistojen rahoittamisesta julkisin varoin on luovuttava. Aluehallintoviraston tulisi puuttua koska Porin kaupunki ei saa pantata ja piilotella tavallisilta kansalaisilta tietoa: Asiakasmaksulain 11 § mukaan kunnalla ja kuntayhtymällä on velvollisuus jättää maksu perimättä, jos periminen vaarantaa toimeentulon edellytyksiä.

ETVK Jyrki Saari, asiamies