US Hilkka Laikko

picture-203115-bdbb35979defc10db2f051efd01f8e42

KIITOS PUOLUEJOHTAJAT!

Kiitos Teille kaikille, sillä tulitte viikonlopun lausunnollanne purkamaan myös 1992 julistetun mantran ”Velalliset ja yrittäjät pitää tuomita”. Ketään ei kiinnostanut tuolloin, oliko velka yrityksen vai pankin. Yksipuolisesti, ilman oikeudenkäyntiä, ohjeistettiin tuomitsemaan yrittäjät ja takaajat.

Te palautitte Suomen lain perusperiaatteen takaisin viime viikonlopun yhteisellä lausmalla. Ketään ihmisryhmää ei saa syyllistää, sen omistamaa omaisuutta ryöstää ja jättää heitä vielä ilman oikeusturvaa. Kyse on tilitysvelvollisuuden rikkomisesta, jossa Rikoslain 28 luku 4§ 3 mom ja 5§ mukaista tilitystä ei ole tehty kymmenilletuhansille 90-luvun uhreille. Onneksi osa on jaksanut taistella 25 vuotta.

Oletteko tietoisia, että mm. OP leiristä löytyy useita  tapauksia, joissa pankinjohtaja on vienyt asiakkaan vakuutena olevan omaisuuden, saaden siitä laittomasti miljoonia – laittanut rahat pankin hyödyksi ja edelleen vuonna 2015 pitää laittomasti velkoja taseissaan? Tätä kutsutaan kavallukseksi. Jos yrittäjä tekisi saman ja jättäisi kirjanpitoonsa olemattoman luottotappion, hänet tuomittaisiin.

Skop:in harjoittama valuuttakeinottelu kaadettiin rehellisten yrittäjien niskaan. Kaadetut säästöpankit eivät olleet kuralla, vaan SKOP. Kun yrittäjät, asuntovelalliset ja takaajat uhrattiin – ketään ei kiinnostanut määrällisesti velan oikea määrä ja oliko sitä. Useat kymmenettuhannet Arsenal sopimuksen piiriin päätyneet, ovat maksaneet 2 -4 kertaan velan, josta hekään eivät ole saaneet minkäänlaista lain vaatimaa tilitystä. Arsenal sopimuksen pykälällä 4.2.3.2. vietiin kahdeksaksi vuodeksi Suomen vapailla vaaleilla valitun, itsenäisen valtion Eduskunnan lainsäädäntövalta ja Säästöpankin asiakkailta oikeusturva 14. vuodeksi vajaan kymmenen ihmisen päätöksellä.

TABU, JOSTA VAIKENEVAT NIIN TOIMITTAJAT, KUIN POLIITIKOTKIN

90-luvulla 65 000 yritystä kaadettiin, syntyi 600 000 työtöntä, edelleen 57 000 nuorta aikuista on syrjäytyneinä (90-luvun lapsia). 14 500 teki itsemurhan 90-luvun takia. Suomen valtio ajautui lähes velattomasta valtiosta yli 100 miljardia velkaa olevaksi – maksettiin pankkituki ja pääomatuki pankeille ja syöstiin valtio ennen näkemättömään kurjuuteen.

Tiesittekö, että 1 sijoitettu euro, lapsen tulevaisuuteen, tuo 6 euroa takaisin? Tiesittekö, että 1 sijoitettu euro lapsen vanhempiin, tuo 8 euroa takaisin?

Ymmärrättekö nyt, miksi Suomen kansa nousee päättäjiä vastaan? Tämä tyytymättömyys ei ole syntynyt vain maahanmuutosta – vaan se oli viimeinen pisara 25 vuotta jatkuneesta väärästä talouspolitiikasta.

On erittäin tärkeää, että todelliset valtion vahingoksi veronkiertoa harjoittavat tahot, asemasta riippumatta, asetetaan tutkintaan Islannin mallin mukaisesti. Te voitte luottaa kansaan, kunhan toimet hallituksessa ja Eduskunnassa vastaavat toimintaa kansan parhaaksi.

Järjestämme kynttiläkulkueen 6.12.2015 klo 11.45 Helsingissä, niiden 90-luvun uhrien muistolle, jotka eivät jaksaneet vääryyden ikeessä. Mikään ei saa päättäjille olla tärkeämpää, kuin yhteiskunnan oikeudenmukaisuus.

OLETTE LÄMPIMÄSTI TERVETULLEITA KULKUEESEEN!

https://www.facebook.com/events/904542436304066/?ref=4&feed_story_type=308&action_history=null

LAINAUS OMASTA KANNANOTOSTANNE

”Kannanotossa puoluejohtajat korostavat, ettei kokonaisia ihmisryhmiä saa leimata joidenkin yksilöiden tekojen takia. Kaikkien pitää noudattaa Suomen lainsäädäntöä. Laki on sama kaikille. — Rikokset ovat yhtä lailla tuomittavia, ovat ne sitten kantaväestön tai turvapaikanhakijoiden tekemiä. Rikokset tutkitaan ja syylliset saatetaan oikeuden eteen tuomittaviksi riippumatta taustasta

Nämä seuraavat artikkelit valottavat, miten meillä laiton toiminta pelastettiin ja uhrit syyllistettiin- kansan vahingoksi:

1.

http://iitimo.puheenvuoro.uusisuomi.fi/180556-miten-tuhotaan-itsenainen-…

2.

http://karirosenlof.puheenvuoro.uusisuomi.fi/180621-laillisesti-ryostetyt

3.

http://pelisuomi.puheenvuoro.uusisuomi.fi/207366-presidentti-niiniston-v…

4.

http://tjhoikkala.puheenvuoro.uusisuomi.fi/206773-herra-tasavallan-presi…

5.

http://hilkkamlaikko.puheenvuoro.uusisuomi.fi/206957-velkavankeina-suome…

6.

https://www.facebook.com/events/904542436304066/?ref=4&feed_story_type=3…

 

Tämän hallituksen ja tämän Eduskunnan on korjattava vääryydet. Olette oikeudenmukaisuuden periaatteesta niin yhtä mieltä, että 90-luvun uhrien oikeusturvan palauttamisessa ei liene jäljellä minkäänlaista poliittista erimielisyyttä.