picture-203115-bdbb35979defc10db2f051efd01f8e42http://hilkkamlaikko.puheenvuoro.uusisuomi.fi/207875-laiton-perinta-vie-ihmisilta-hengen-lahes-15-000-uhria-suomessa

Hilkka Laikko

ITSENÄISEN SUOMEN HÄPEÄ

26 662, 32 685, 14 500 ovat lukuja, joita hyvä lukijani, pyydän tutkimaan tarkasti. Pyydän Teitä suhteuttamaan luvut ja niihin liittyvät tapahtumat. Onko Suomi oikeusvaltio?

– 26 662 olivat sotilaita  -miehiä, jotka kaatuivat itsenäisen Suomen vuoksi, taistellen talvi- ja jatkosodassa meidän vapautemme vuoksi. Heistä suurin osa on haudattu sankarihautoihin ympäri Suomen.

– 32 685 ovat viime vuonna terroristien iskuissa kuolleita – koko maailmassa.

– 14 500 ovat 90-luvun väärän talouspolitiikan uhreja, jotka eivät jaksaneet maksaa rikollisen pankkitoiminnan seurauksia -vaan päätyivät itsemurhaan. Yrittäjiä, äitejä, isiä, veljiä jne…

Aho-Viinanen hallitus ja presidentti Koivisto päättivät 90-luvulla pelastaa laittomasti valuuttakeinottelua harjoittaneet pankit ja syöstä kurjuuteen noin kolmasosan kansasta, koska jokaisen velkavankeuteen ajetun lähipiiri joutui sijaiskärsijäksi.

14 500 kuolonuhria, väärän talouspolitiikan takia!

14 500 menetettyä ihmishenkeä on häpeäksi koko Suomelle, sen jokaiselle politiikolle, sen jokaiselle presidentille, sen jokaiselle rikostutkijalle, sen jokaiselle syyttäjälle, sen jokaiselle oikeuden tuomarille.

Se on luku, josta Te 90-luvun politiikot olette vastuussa.

Se on luku, josta jokainen hallitus 90-luvun jälkeen on vastuussa.

Se on luku, josta ovat vastuussa ne presidentit, jotka olette salanneet asiakirjoja, peitelläksenne 90-luvun todelliset tapahtumat. Teitä ei kiinnosta yrittäjien, takaajien ja satojentuhansien perheiden kohtalo, kun piilottelette asiakirjoja, jotka antaisivat uhreille mahdollisuuden oikeusturvaan.

2015 Pyydellään anteeksi ja valitellaan ”90-luvun uhreja kohdeltiin väärin ja he tarvitsevat kompensaation”.

Pääministerikin pyytää anteeksi, mutta hallitus ei tee minkäänlaisia toimia, jotta 90-luvun uhrit saisivat lopultakin oikeutta, lailliset tilitykset omasta omaisuudestaan, jotka vääryydellä on heiltä ryöstetty.

HALLITUSTEN TOIMINTA, 90-LUVULTA ASTI, ON HÄPEÄKSI KOKO SUOMELLE

65 000 yrittäjää konkurssiin. Päättäjät huusivat kuorossa ”laman aiheuttaneet”, ”ylivelkaiset” ja ”velalliset pitää tuomita”

600 000 työtöntä, 360 000 maksuhäiriöihin ajettua, kymmeniä tuhansia lapsia syrjäytyneeksi ”lamaan syyllisen mukula”, ”itse kohtalonsa ansainnut”. Heistä tänä päivänä on edelleen 57 000 syrjäyneinä.  Hävetkää päättäjät!

60 luvulla sosiaalitoimistot jakoivat luistimia ja suksia vähävaraisten perheille, kun olin itse vielä lapsi. Luulin, että sitä puutetta ei tarvitse Suomessa enää koskaan nähdä. Tänä syksynä Kirkon Diakonia vetosi, että heidän kauttaan voi toimittaa vanhoja urheiluvarusteita vähävaraisille perheille. Miten Pohjolan menestystarinasta olemme vajonneet näin alas?

Syylliset löytyvät 1985 alkaen toimineista hallituksista ja väärästä talouspolitiikasta. Ensin pidettiin kiinni vahvasta markasta, sitten vapautettiin valuutta hallitsemattomasti, jolloin pankit alkoivat ottaa holtittomasti valuuttaa Suomeen -ohi Suomen Pankin. Kun hallitus ja päättäjät lopulta heräsivät, että pankit toimivat valtion vahingoksi, valittiin jälleen väärät keinot: Päätettiin antaa pankkien ryöstää rehelliset yrittäjät, joilla oli omaisuutta. Samalla samat miehet, jotka olivat laman aiheuttaneet, nimitettiin siivoamaan sotku.

Suomi -lähes velaton maa – syöksyi historiansa suurimpaan lamaan ja yli 100 miljardia velkaa olevaksi rupuvaltioksi. Veronmaksajilta salattiin, miten nimenomaan pankit aiheuttivat Suomen laman -eivät rehelliset yrittäjät, takaajat tai asuntovelalliset. Heidät kuitenkin tuomittiin oikeusistuimissa läpihuutojuttuina, ilman velkakirjoja. Pelkällä pankin väitteellä velalliset tuomittiin ja pankinjohtaja pelastettiin – olihan käsky tullut korkeimmalta mahdolliselta taholta -silloiselta presidentti Koivistolta. Arvokysymys: Pelastatko rehelliset kansalaiset vai rikolliset pankinjohtajat? Uskallan sanoa suoraan, koska näyttöä on useista tapauksista.

Islannissa ja Virossa on toimittu toisin.

SALAILU ON TULLUT TIENSÄ PÄÄHÄN- ON AIKA PUHDISTAA MAA REHELLISYYDELLE!

31.3.2000 oli musta päivä demokraattisen, itsenäisen Suomen historiassa. Tuolloin 57 000 kansalaistamme myytiin velkaorjiksi norjalaiselle perintäyhtiölle ns. Arsenal sopimuksella. Heille ei annettu edes mahdollisuutta maksaa tuota mitätöntä summaa, vaan heidät tuomittiin 15 vuodeksi velkavankeuteen, ilman ensimmäistäkään oikeuden päätöstä, ilman laillista tilitystä, joka olisi edes todentanut, ovat he ylipäätään velkaa.

Suvi-Anne Siimeksen ja Paavo Lipposen hyväksymästä kaupasta oli tämän lisäksi tietoisia vain vajaa kymmenen ihmistä talouspoliittisesta valiokunnasta. Käsitättekö Te, mitä Te olette tehneet?

Sopimuksen pykälässä 4.2.3.2 Te annatte vieraan valtion perintätoimiston määrätä, että Itsenäisen valtion, vapailla vaaleilla valittu eduskunta ei saa käsitellä seuraavaan kahdeksaan vuoteen lakeja, jotka helpottaisivat velkaorjuuteen myytyjä. Edelleen näitä velkoja, joista osaa ei edes ollut olemassa, peritään, kunnes ihminen kuolee taakkansa alle.

90-luvun uhreja on kohdeltu ja kohdellaan Perustuslain, Ihmisoikeussopimuksen ja Suomen lain vastaisesti. Edelleen pankit ja perintätoimistot toimivat lainvastaisesti. Tässä maassa ei kannata yrittää, jos yrittäjän oikeusturva on puhdas nolla ja politiikot eivät tee mitään asian eteen.

On tullut Totuusfoorumin aika.

On tullut aika paljastaa salatut asiakirjat ja tunnustaa virheet -ottaa vastuu.

On tullut aika tuomita valtion vahingoksi toimivat pankinjohtajat ja laitonta perintää harjoittavat perintätoimistot.

On tullut aika, jolloin oikeuslaitoksiin palautetaan asian käsittely heikomman osapuolen kannalta.

On tullut aika, jolloin päättäjät ottavat vastuun kansan hyvinvoinnista.
Toivotan kaikille Hyvää  Suomen Itsenäisyyden nimipäivää, sillä itsenäinen tämä valtio ei ole ollut sitten Kekkosen.