Järviradion haastattelussa Hilkka Laikko, Velallisten tuki ry:n johtoryhmän jäsen ja tiedottaja. tästä

Adressi

AdressitMe entiset yrittäjät, takaajat ja kotinsa menettäneet -90 luvun uhrit haluamme selvittää totuuden 1990-luvun tapahtumista ja sen seurauksista tämän päivän yhteiskunnalle. Me haluamme oikeutta ja kohtuutta yrittäjille, takaajille, asuntovelallisille, velka-ahdinkoon joutuneille, – myös nykyisille.

Entä, jos et ole todellisuudessa jäänyt velkaa? Joudut luottotietorekisteriin (n. 400 000 ihmistä tällä hetkellä), jonka jälkeen sekä sinä että perheesi kärsii. Tämä koskee noin 1 miljoonaa suomalaista ja siitä aiheutuu valtavat tappiot koko yhteiskunnalle. Me taistelemme, emme enää yksin omasta puolestamme, vaan kaikkien Suomessa vielä työllistävien yrittäjien puolesta, jotta kukaan ei joudu kokemaan samoja lainvastaisia toimia, kuin me jouduimme. Adressi – Mihin hävisi oikeusvaltio

Sieppaa

Sieppaa

 

 Oikeuspolitiikan ja lainkäytön tutkimusryhmän selvitys

indexToimittanut Kalevi Kannus

”Pankkikriisi” ja sen hoitoon liittyvä salainen pankkituen etupiirijako on Suomen taloushistorian suurin, toistaiseksi selvittämätön, oikeuspoliittinen puhallus.
Varsinkin laman seurausten, kuten pankkituen hoitoon – ennalta määrätyn ”oikeuden mukaisesti” – tarvittiin salaiset suunnitelmat, ohjelmat, päätökset, tuomiot ja päätöksentekijät, eli erittäin korkean tahon lainkäytön kartellit? Pankkituet eivät hoituneet itsestään.

Missä ja ketkä tekivät etupiirijaon pelastettavien ja kuopattavien osalta? Se kysymys kiinnostaa talouskriisissä omaisuutensa menettäneitä ”ylivelkaantuneita” Pankkikriisi ja sen hoitoon liittyvä salainen pankkituen etupiirijako on Suomen taloushistorian suurin, toistaiseksi selvittämätön, puhallus. Tilaa e-kirja 5 euroa :Oikeuspolitiikan ja lainkäytön tutkimusryhmän selvitys

1Sieppaa

 

 

 

 

 

 

 

Jorma Jaakkola kotisivu

Tyhmyydellä ei ole mitään rajaa korkeissa asemissakaan

Sieppaa