Joillain Helsingin alueilla jo liki 40 prosenttia vieraskielisiä, osalla kasvu huimaa vuodesta 2010 – ”Muutamia huolestuttavia merkkejä”
Näin yhteiskuntatieteen tohtori Olli Pusa kommentoi tuota Helsingin Uutiset lehden artikkelia facebookissa:

Helsingissä ilmenee sama kehitys kuin muissakin Euroopan kaupungeissa. Maahanmuuttajien määrä on kasvanut rajusti ja samalla he ovat eriytyneet entistä enemmän omiin yhteisöihinsä. Pienituloisuus, työttömyys ja alhainen koulutustaso kasautuvat aiempaa selvemmin samoille alueille.

Aivan samanlainen on ollut kehitys esimerkiksi Ruotsissa. Herää kysymys, miksi maahan tuodaan suuret määrät ongelmaihmisiä? Aikaisemmin meille selitettiin, että nämä tulivat turvapaikan takia, mutta viime aikoina tämä selitys on joutunut naurunalaiseksi. Nyt uutiset esimerkiksi Välimerellä lautoilla seilaavista kutsuvatkin heitä siirtolaisiksi. Sitäkään he eivät ole, koska laillisilla siirtolaisilla on määritelmänsä, joita he eivät täytä.

Tulijoiden taustat ovat hyvin erilaisia. Esimerkiksi sopeutuminen yhteiskuntaan vaihtelee. ”Voimakkaimmin kantaväestöstä ovat eriytyneet esimerkiksi somalialaiset, nepalilaiset, bangladeshilaiset, afganistanilaiset ja kosovolaiset.”

Siis yhteiskunnasta eristäytyvät ryhmät ovat pääasiassa islamilaisista maista tulleita. Siis samat ryhmät, jotka ovat eristäytyneet omiin yhteisöihinsä esim. Ruotsissa.
Mikään yllätys tuo toki ei ole. Koraani jopa useissa kohdissa kieltää islaminuskoista ottamasta ystäväkseen vääräuskoista. Voidaan toki teeskennellä ystävällistä, jos se on edullista, mutta se tietenkin on eri asia.

Edelleen on eri dokumenteista selvinnyt, että imaamit pyrkivät suorastaan estämään sopeutumisen länsimaiseen yhteiskuntaan. Esimerkiksi tanskalaisessa ”Sharialakia Tanskassa” dokumentissa johtava imaami (tietämättään) selittää kameralle, että on tärkeää estää muslimien sopeutuminen yhteiskuntaan. Kun määrä saadaan kasvatettua riittävän suureksi, aletaan muuttaa maata asteittain islamilaiseksi.

Mitä tekevät suomalaiset poliitikot? Pohtivat paljonko lisää rahaa tuohon touhuun kaadetaan? Miksi tällaista tehdään, vaikka hyvin tiedettään lopputulos?HS julkaisi 9.5.2018 artikkelin, jossa kerrotaan Ruotsin iltapäivälehtien käyneen läpi joukkoraiskaustuomioita pitkältä ajalta. Suomeenkin on rantautunut tuo joukkoraiskailu vuonna 2015 sattuneista syistä.

Selvityksen mukaan tyypillinen joukkoraiskaus tapahtuu sisätiloissa, tekijöinä tavallisesti ulkomaalaistaustaiset nuoret miehet joihin uhri erehtyi luottamaan.

Miesporukan kulttuurillisen taustan ollessa naisiin, lapsiin ja arvoihimme halveksien suhtautuva, niin naisten ja lapsien riski joutua joukkoraiskatuksi on suurempi.

Työttömyys lisää rikollisuutta
Ainakin n. 25 vuotta maassamme on palkkatyötä hakevien määrä laskettu aina sadoissatuhansissa, mutta avoimet paikat laskettu vain kymmenissätuhansissa.

Yleisesti vallitseva tilanne on siis massatyöttömyys, ei suinkaan työvoimapula. Koska laillista työtä ei ole likimainkaan kaikille hakijoista, niin altistutaan helpommin rikoksen poluille.

On myös työvoimapulaa. Sitä on aina, mutta vain marginaalisilla alueilla. Kannattasi silti olla haalimatta millään verukkeella naisiin, lapsiin, arvoihimme ja lakikulttuuriimme halveksien suhtautuvaa väkeä.

Sen sijaan poliitikkojen tulisi kannustaa työnantajia ikäsyrjinnän vähentämiseen ja oppisopimusten käyttöön, toisin sanoin olemassa olevan työvoimareservin hyödyntämiseen.

ETVK, Jyrki Saari, asiamies

Lue myös: Olli Pusa – Miksi tuhota onnistunut yhteiskunta?