Vastaanottaja: kirjaamo@eduskunta.fi Aika 5.1.2021 klo 9,54

Ilmeisemmin isorokko ja tuhkarokko ovat hävinneet rokotteiden ansiosta kuin tuhka tuuleen, mutta influenssat ei sinne päinkään. Tilanne on vuosikausia näyttänyt pikemminkin olevan sellainen, että influenssarokotteen ottaneitakin sairastuu aina vain influenssaan. Sitä sitten selitellään milloin mitenkin.

Lääketeollisuus on nyt penäämässä valtioilta kenties hyvinkin hätäisesti kyhätyistä koronarokotteistaan vastuuvapautta, ainakin Seuran artikkelista päätellen: 01.12.2020 19.31 ”Koronarokote on riskitön bisnes”. Kannattaa tässä yhteydessä huomata, että lääkejättejä on tuomittu lääkkeisiin liittyvistä erilaisista petosrikoksista useasti. Sanotaan esimerkiksi Pfizerin mieltävän sanktionsa normaaleiksi markkinointikuluiksi.

Noista seikoista voi päätellä, ettei tulisi olla valmis ottamaan mitä tahansa koronarokotetta kauhealla kiireellä. Suuri hinta ei myöskään ole laadun tae. Pikemminkin se takaa, että suurimmat voitot saa nyyhdettyä häikäilemättömin taho. Kun jotain menee mahdollisesti pieleen, niin kansa on siis kaavailtu laittaa maksamaan itse itselleen vahingonkorvauksia, jotta taparikolliset lääkejätitkin saisi pitää häpeälliset voittonsa lyhentämättömänä. Ei kai eduskuntamme sentään tuollaiseen suostuisi?

Lähteet:
https://seura.fi/asiat/tutkivat/koronarokote-on-riskiton-bisnes-laakeyhtioille/?fbclid=IwAR2S1WZ9q4ujYWHH69oQnGExoK-lspDBz2311IqQ1HF9QBdcDxbzg2VWR3U
https://oikeus.fi/hovioikeudet/helsinginhovioikeus/material/attachments/oikeus_hovioikeudet_helsinginhovioikeus/tiedotteet2014/2015/a807oTUrZ/Tiedote_S_14_2532.pdf
https://yle.fi/uutiset/3-5873777

(ETVK)EETTISTEN SÄÄNTÖJEN TIEDOTUS- JA VALVONTAKESKUS RY
Asiamies: Jyrki Saari